Evenemang i Kalix

Evenemang i Kalix har som mål att samla allt som händer i Kalix under ett paraply. Grundtanken är att de allra flesta lägger ut sina evenemang på Facebook, och förhoppningen är att alla dessa Facebookevenemang ska nå en bredare publik genom hemsidan Evenemang i Kalix!

Evenemangskalendern för alla

Evenemang i Kalix bygger på en Facebooksida som samlar evenemang från hela Kalix. Alla evenemang som Evenemang i Kalix är medvärd till speglas också i denna evenemangskalender. Själva Facebooksidan Evenemang i Kalix tjänar mest som en behållare för evenemangskalendern, och tillåter exempelvis inga inlägg. Den som vill läsa om evenemang och händelser i ett fritt flöde kan i stället besöka gruppen Kalix Anslagstavla.

Kontakta oss

Det är Kalix kommun som ligger bakom Evenemang i Kalix, och målet är att sidorna ska växa och inkludera merparten av alla evenemang i Kalix. Om du har frågor kan du kontakta oss på webmaster@kalix.se eller 0923-658 68.

Hur gör du för att få med ditt evenemang på sidan?

Jo, när du redigerar ditt Facebookevenemang lägger du helt enkelt till "Evenemang i Kalix" som medvärd. OBSERVERA att du måste skapa ett offentligt evenemang, vilket du bara kan göra från en Facebooksida. Skapar du evenemang från din egen profil kan du bara bjuda in dina Facebookvänner som medvärdar.

Alla evenemang är välkomna

Förhoppningen är att även du, ditt företag eller din förening vill synas här med era evenemang – små som stora. Du får gärna lägga till “Evenemang i Kalix” som medvärd redan när du skapar evenemanget på Facebook, men det går lika bra att lägga till sidan i efterhand. Vi har även möjligheten att lägga till evenemang manuellt (utan att vara medvärd), men det innebär vissa begränsningar i hur evenemanget kan visas. Risken är också stor att vi missar just ditt evenemang, så chansa inte!

Hotell och boende

Vill du stanna över natten? Kanske flera nätter? Det förstår vi. Nedan hittar du länkar till hotell och andra semesterboenden i Kalix kommun.

Hotell

Fyrstjärniga Hotell Valhall ligger mitt i centrala Kalix, men bara ett stenkast från den orörda Kalixälven.

Hotell Gamla Staden är det lilla anrika,familjära hotellet med de stora upplevelserna. Centralt beläget med utsikt över Kalix älv!

Nils Hotell, erbjuder enkla rum med hög standard till mycket låga priser. Ligger mitt i centrum.

Filipsborg, drygt 3 kilometer utanför centrala Kalix kan du bo på denna anrika herrgård.

Vandrarhem

Kalix vandrarhem erbjuder nyrenoverade rum med egen dusch och toalett cirka 2,5 kilometer från centrum.

Rum i Kalix erbjuder fräscha rum med självhushåll i centrala Kalix till låga priser.

Campingplatser

Frevisören Camp & Resort - Kalix havsbad, erbjuder campingplatser samt stugor i varierande storlek. Havsbadet har en lång, barnvänlig sandstrand.

Kalix Camping ligger direkt intill den orörda Kalixälven, och bara ett stenkast från Kalix centrum. Erbjuder campingplatser och 6-bäddstugor.

Kamlunge husvagnsklubb och camping erbjuder campingplatser alldeles intill Kamlungeforsen. Fantastisk natur och fina fiskevatten.

Sangis Motell och Camping erbjuder förutom campingplatser 15 bäddar fördelat på fem rum samt 15 bäddar fördelat på fem stugor.

Töre Camping ligger naturskönt vid Bottenvikens Nordligaste Punkt, Erbjuder campingplatser och 16 stugor.

Folkhälsomyndigheten har på sin hemsida allmänna råd för att begränsa spridningen av covid-19. Var och en i Sverige har ett ansvar för att förhindra spridning. De nya allmänna råden innebär bland annat att man bör undvika större sammanhang där flera personer träffas, som fester, bröllop och andra tillställningar. Sedan den 29 mars gäller även ett förbud mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Förbudet gäller tills vidare.

Top